nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nem tudom, mit tettem volna. Nem voltam még ilyen helyzetben, és nem is a te fejeddel gondolkozom. Az élet elég bonyolult helyzetek tud produkálni, főleg ha érzelmekről van szó. De vannak dolgok, amikhez akkor is ragaszkodom, mert így döntöttem és kész, van ahol nem tudok és nem is akarok árnyaltabban gondolkozni, mert ragaszkodom a fekete-fehér oldalhoz, igen vagy nem, kifogások engedmények és mindenféle "de" nélkül... A megcsalás is ilyen. Nem azt mondom, hogy nem tudnám megbocsátani, mert meg tudnám, akár még meg is érteném, de a kapcsolatnak annyi, kész.
És hogy mit tettem volna a helyedben? Nem tudom miért volt ágyhoz kötve a barátnőd de... ha nem elégít ki a kapcsolat, akkor otthagyom. Ha szeretem, akkor pedig mellette vagyok, és nem is futok mások után. Ebben nincs köztes megoldás, nekem másik ember, a szeretett ember fontosabb mint a hormonjaim. A másikba meg tényleg nem tudom beleélni magam. Fél évig fantáziálni valakiről, amikor együtt vagy az állítólagos szerelmeddel? Amikor neki mondod, hogy szereted, vele bújsz esténként ágyba? Nem megy, sajnálom.