nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • norbre
    hát a bármilyen helyzet elég sokféle lehet és amit írsz nagyon könnyű kimondani, de nem mindig olyan egyszerű az életben..

ha a saját példámat nézem én összesen egyszer voltam eddig hűtlen fizikailag, és egyszer gondoltatban.. ami a gondolatot illeti egy hosszú kapcsolatban voltam már benne pár éve, és egy társaságban megismertem egy lányt.. és nagy hatással volt rám.. eleinte nem gondoltam hogy ez hosszú életű lesz de gyakorlatilag majd félévig nem tudtam kiverni a fejemből.. vártam hogy majdcsak elmúlik ez az érzés, de kellett hozzá idő.. és aztán elmúlt, a párommal meg folytattuk mert visszataláltam hozzá lelkileg és együtt voltunk még két évig.. namost szerinted mikor kellett volna ezt elmondanom neki és ez lett volna a legjobb megoldás?

a másikról pedig.. abba gondolj bele hogy mivan akkor ha a párod akit szeretsz hónapokra, évekre ágyhoz van kötve és nem lehettek úgy együtt.. mellette vagy, szereted, de benned meg tombolnak a hormonok.. erre persze lehet mondani hogy benned nem tombolnak a hormonok vagy hogy akit igazán szeretsz nem csalod meg.. bennem igen, nem vagyunk egyformák, de ettől a puszta ténytől még nem érzem hogy rosszabb lennék, és ezzel együtt is tudok hűséges maradni.. lehet hoyg nem szerettem eléggé.. lehet de mi az hogy eléggé? ez a mérce?
    de amúgy mit tennél? még ha nem is szereted "eléggé".. elhagyod mert nem működik teljességében a kapcsolat, miközben szüksége van rád? vagy pedig találsz egy áthidaló megoldást amiről nem kell tudnia?.. lehet én vagyok a szemétláda de nem hagynám el