nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Sziasztok,bocsi ha témába vágóan írok,de sztem ide való :)

Szóval van egy csaj,aki az eggyik haveromnak a volt nője,igy láttuk egymást élőben is
    Még valamikor megjelölt myvip-en,és mivel kintvolt az msn címe felvettem :)
    Azóta sok dolgot írkáltunk,eggyáltalán nem rosszindulatú,ahogy msn-eztünk inkább kőzeledő
    Bokoltam neki,mert nem bunkó,és nem is rossz külsőleg és tetszett neki,megköszönte
    Volt mikor Ő írt rám elöször msn-en,igy egy ok,hogy akar velem beszélgetni
    A csaj Pesti,de szokott lejárni abba a városba,ahol én lakom,és írta,hogy meghúzza magát,mikor ittvan "nállunk"
    kérdezem tőlle,hogy azért,hogy velem eggyáltalán ne találkozzál?(véletlen ősszefutunk vagy ilyesmi)azt válaszolta,hogy "édesem... ne mááár" értem a lényeget,de az édesem nem hagy nyugodni :)
    eggyik nap felhívom köszönök neki,szia,mit csinálsz,hol vagy?
    válasz: a barátjánál van. hmmm... pedig 2 napja nem volt neki,mert írta,hogy nincs,de megkérdezte,hogy nekem van-e barátnőm,és tudja,hogy nincs nekem,de lehet ő lessz XD:)))
    ennek a telefonnak a legvégén elköszönök,és azt tette hozzá a végéhez,hogy "örültem neked" :)(L)???
    Írtam neki,hívjon ha fentlessz
    mikor ma beléptem írt,mikor én nem voltam fent msn-en.
    Megkaptam,és így köszönt:"Szia Tomikám"
    bocsánatot kért,hogy nincs fent sűrűn msn-en,mert rossz,annak is örül,ha felléphet
    hozzátette nagy betűvel:NE HARAGUDJÁL!
    sokkal több jel van,hogy akar,minthogy nem,de gondoltam arra,hogy azért ír ilyeneket,hogy Tomikám stb... mert egy vidám csajszi,és ilyen a természete,lehet másnak is így köszön
    barátja meg lehet,hogy nincs,csak tesztelt,hogy visszavonulót fújok-e
    (lerakom a telót,vagy gyorsan "mennem kell valahová",és többé nem hívom)

Az itt a gond,hogy nem tudnom mi a helyzet,mertha nem lehet köztünk semmi,akkor nem találkozgatok vele,max barátként,mert hozzászokok,megkedvelem,és ha megtudja,hogy hajtok rá,ő nem akar semmit,elküld,akkor nagyon hiányozni fog
    Ezért nincs az a lehetőség,hogy nyomulok rá,max elküld,vagy nem,(és akkor az ővé leszek)tehát nincs semmi vesztenivalóm!
    DE VAN fent!/\

Szerintetek? :)