nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Molnibalage
    Erről nekem az ősrégi telefonos (vodás?) taxis raklám ugrik be.

"Milyen csinosak vagynuk, csak nem fodrásznál voltunk?" :)

"de legalább valamiféle képet kapok a másikról"

Én még soha nem próbáltam ezt formát, de ha már ennyien írják akkor egyszer talán. Mert milyen képet is kapsz? Egy száraz valamit, ember akkor mutatja meg igazán magát amikor azt csinálja amit szeret/nem szeret, TÁRSAS tevékenység közben. Neten keresztüli ismerkedésnél hiányzik mindaz ami élőben van és igen csúnyán át lehet ejteni a másikat enyénszólva. Csillogó tekikntet, mimika, az dallamos beszéd tónusa, testbeszéd és minden szép és finom ami ezzel jár. A technika paff, mindezt szépen kinyírja.

Nagyon csúnya hasonlatot vonva ez olyan, mint az önéletrajz és személyes interjú közti difi álláskeresésnél. Az önéletrajz (feltöltött profil) sok emberről nem árul el semmit (pl. jelenleg rólam sem...), de a jelek szerint élőben elég szimpatikus vagyok (1 hét alatt találtam NAGYON jó melót fissdiplomásként és SOHA nem voltam állásbörzén és semmi ilyesmin sem...). Férfiaknál ráadásul a profilkészítés azért is lehet gond az eltérő gondolkodási séma miatt. Én például szeretek tömören fogalmazni (bár ez most nem látszik) és nem ontani az infót vagy inkább semmit.

A legtöbb nő azt hangsúlyozza, hogy a külső nem elsődleges viszont a férfiaknál bárki bármit mond ez nem igaz. Tehát egy nő sok olyan dolgot összeírhat a profilban ami esetleg ajakbiggyesztés vált ki, de sokáig "elmehet", ha kellően szép és a férfinek csak az kell meg az... Viszont, ha tényleg igaz amit fent írtam akkor lehetek én Appolló szépségével vetekedő egyén is, ha nem tetszik a nönek az ami pár soron keresztül átjön akkor én már nem is vagyok játékban (jó azért Apolló rész az talán túlzás, de sajnos már nem vagyok olyan sportos kinézetű, mint régen...).

Mindehhez hozzátenném, hogy én nagyon nehezen ismerkedek szórakozóhelyen, minden volt (és igen kevés) "barátnőmmel" úgy jöttem össze, hogy azonos tevékenységet űztem vele akár vadidegenként is. Röplabda, hússütés este, evezés, stb.

Hát ez a nagy harci helyzet. Vagyon miért volt régen annyi görög természettudós, miért szentelték annak életüket aminek? Csak nem könnyebbnek találták a női lélek relytelmeinél amazon kihívásokat? :)