nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Z
    Éne? Igen, böfögök. Persze disztingváltan, ha nők is vannak a közelben. Ritkán szoktam otrombát is, de azt csak férfitársaságban, és akkor jó harsányan röhögünk. El se hinnéd, milyen jól esik néha. :D

Vakarászni nem szoktam, azt gusztustalannak tartom.

De látod, mi van abból, ha nem önmagát adja az ember? Pont az, mint ami Ritával is történt. Hogy egy álarccal ismerkedett meg. Az a baj, hogy nagyon sok nő is ilyen. Eleinte kedvesek, rendesek, nem hisztiznek minden kis fiszem-f@szom dologért. Inkább lenyelik, csak hogy ne bántsák meg a másikat, amíg nem ismerik igazán. Aztán később, ahogy közelebb kerülnek a másikhoz, és biztonságban érzik magukat üvöltve hozakodnak elő a problémáikkal a kedvesüknek. Nem értem, hogy miért azt cseszegetik, akit elvileg szeretnek? Aztán bemegy a boltba, és a halálbunkó eladóval olyan kis aranyosan beszél. Vagy szemtől szembe a tirpák szomszéddal is kedves, nyájas, pedig a háta mögött mindennek elmondja. Neki nem fakad ki, csak nekem. És ha ezt elmondom neki, akkor megint hisztipisti, hogy mit képzelek.