nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"Az átlag alatti nőkről én nem akarok beszélni, meg példát hozni, ezt a férfiak úgy is jobban tudják, érzik, látják....." --- de hiszen te hoztad fel. Én nem szoktam felállítani egy skála alapján az osztályokat, hogy akkor ez most átlagos (4.7), ez átlagon aluli (2.3), ez átlagon felüli (8.8), stb...
Vagy arra gondolsz, hogy vannak olyan tulajdonságok, reakciók, viselkedésbeli minták amikre rámondják, hogy tipikus. És ha valakire több, a saját nemére jellemző, ilyen tipikus dolog is ráhúzható, akkor az már átlagos?
Amúgy saját véleményed szerint te hol helyezkedsz el az átlaghoz képest?
Még annyit csak, hogy ha szeretted, akkor szeretted. Világosabb a Napnál, hogy ilyenkor próbálsz segíteni neki, kitartasz mellette, ennélfogva eszem ágában sincs emiatt megjegyzést tenni arra, hogy huzamosabb ideig vele voltál. Viszont a szerelem elmúlik, és akkor már másképp is képes vagy látni a társadat. Akkor többé már nem fordított távcsövön keresztül látod a hibáit, hanem teljes életnagyságban. Akkor el tudod dönteni, hogy jó-e, kell-e ez neked hosszú távon. Szerintem jól jártál, hogy ő hagyott ott téged. Találsz majd olyat, aki nem iszik, akinek nincs nagy bele, vagy ha van is bele, akkor egyszerűen csak rá tudod venni, hogy menjen el sportolni.
Még egy piszkálódó kérdést feltennék: akkor is volt bele, mikor megismerkedtél vele? :P