nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
De rajta leszek az ügyön, nem játszuk azt :D(vagyis csak én, meg én xD )hogy mivan ha elhajt..
A csajnak egy szomszédja az én haverom, aki a lánytól 3-4 házra lakik tőlem 20km-re, hihetetlen, de igaz, és ez valós helyzet, mert mikor jártam a lányhoz a saját szememmel láttam azt a havert, szóval ez kizárásos alapon így van, csak azért ecsetelem, mert ez egy jó helyzet, és ebben nem is kételkedek, ha hazudnának stb stb. de hogy ha én a haverral beszélek az hogy fog a lányhoz átmenni, és hogy fogja előadni neki az üzenetemet, az kérdés, ezért valószínűleg átküldöm a havert a szomszédba, és elkérem tőle a számát, és szerintem meg is fogja adni, mert ismer a lány régebbről ugye :), max. azért nem adná meg, mert ha tényleg egy 3 éves kapcsolata ért véget, és úgy, hogy nagyot csalódott, mert megcsalták, akkor nem hiszem, hogy beszélne velem, mert miért is beszélnék vele, szerintem ezt ő is gondolja, mert 3-4 év után csak nem kérdezem meg tőle, hogy "megyünk boltba?" :D.
Na de egy beszélgetésből semmi rossz nem lehet, csak próbálom felvázolni, és gondolkozni a lehetséges helyzeteken/helyzeteket.