nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Sajna nincs! :D
Arról a csajról, akiről irkáltam legútobb, azzal nem jött össze a dolog..
Írta, hogy mivel nem sokat lessz a közeljövőben gépközelben, ezért hagyjuk, és ezt is normális stílusban, az ok, hogy nam talizhatunk, mert nem bízik benne, akiben bízott 2 srácban, azok is átverték/csalódást okoztak neki, nem tudom, hogy melyik, de szerintem lényegtelen, és ezért nem tud új kapcsolatra gondolni, de hiába írtam neki, hogy én lehetek más, mint az a 2 srác.
Közben kiderült, hogy a legelső barátnőm, akivel majdnem jártam, mert tetszettem neki, és nekem is ő, csak egy másik srác jött a képbe, és ezért nem jártunk, mert nem akarta annak idején nekem azt mondani, hogy vágjunk bele, mert akkor a másik srácot bántotta volna meg, ha meg őneki mondja, akkor meg engem, na de mind1 is, szóval a másik srácnak barátnője van, ennek a majdani lánynak pedig véget ért egy 3 éves kapcsolat egy az előzö szituációtól független sráccal :D, mert állítólag a barátja megcsalta, és lelépett, de ezt csak halottam, és hogy mi igaz ebből, azt ki kéne valahogy deríteni, ha igaz is, 3 év után, úgy hogy megcsalták, nem hiszem, hogy új kapcsolatba fog velem kezdeni, és azt sem tudom, hogy nem-e fog elhajtani.. :)
De mind1, lehet, hogy csak halandzsa, mert aki mondta nekem eléggé közeli kapcsolatban áll a mostani szóban forgó lánnyal, de hogy milyen átköltések vannak benne, azt nem tudom.