nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    1. Ezt egy ismerősnek is el lehet magyarázni, akit nem ismer a "letesztelendő" fél.
    BÁR, hozzá kell tennem, hogy a céges !szakember! érthet a feladathoz, hogy hogyan csinálja, úgy ért hozzá, mint én a villanyszereléshez, ismerős meg nem igazán..
    A másik, hogy én ezt már felvázoltam valamelyik topikban, csak a nevét nem tudom, és jól lehurrogtak, hogyha nincs bizalom, mert ugye azért küldenénk rá a céges szakikat, akkor nincs értelme.
    Szóval az ottani vélemények azok voltak, ha megbízol benne, nem kell semmilyen "teszt".
    Pontosabban egy pultosként dolgozó lányról volt szó, nem én néztem ki magamnak. :D, és kérdezték, hogy mivan, ha valami részeg szépfiú elbeszélget vele, csókolóznak stb.
    Válaszként hozzászóltam, hogy ehhez hasonló szituációnak kell megtörténni-e, és az általad beavatott személynek azon kell lenni-e, hogy elcsábítsa a barátnődet-odat, ha nem sikerül, akkor boldogan éltek. :)
    Erre írták azt, amit már említettem is, ha nem bízok meg valakiben, hogy ezt a módszert használom az esetleges leleplezésre, akkor nem ér semmit a kapcsolat.
    Én pl. nem vetemednék ilyenre, de nem azt mondom, hogy nem járnék nyitott szemmel...
    Ha még nem derülne ki, de ha kiderül, akkor ott ajjaj van, hogy a másik fél ilyennek tette ki a párját.
    Persze ebben is meglehet találni a jó oldalt, mivel én gondolnék arra is, ha velem ilyet csinálnának, és rájönnék, hogy a barátnőm azt, szóval, hogy aggódik értem, szeret, és biztosra akar menni, hogy én is őt, mert ha nem így lenne, akkor nem pazarolná az idejét ilyen tesztekre..

2. Ilyen teszt nélkül is rálehet jönni a dolgokra, ha valaki nyitott szemmel jár, és nem merül el a szerelemben, úgy értem jó az, csak ha valaki megbízik még egy ismeretlenben is, akkor mindenféle előjel nélkül nagy csalódás értheti, szóval ha nem is jönnék én rá pl. azonnal egy ilyen tetszt nélkül, hogy ővele, ott, akkor megcsaltak, de azért gyanítanám, vagy lenne valami kis halvány fonalfoszlány, ami elvezet engem a gombolyaghoz.(Ezt most találtam ki.. :D :D)

3. Ha rá is jövünk, vagy kiszagoltuk, hogy valami nem oké, egyre kevesebb a bizalom, ha valaki nagyon szereti a másikat, akkor is annyira, hogy azt hiszi, áhh nem, ez nem lehet.
    Erre szokták mondani, én legalábbis néha-néha, "ha az eszemre hallgatok otthagyom, ha a szívemre, akkor nem."

Ennyi hozzáfűzni valóm lenne. :)