nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    tudod minden határozottsághoz, magabiztos fellépéshez le kellene győzni a félelmünket. Bennem rengeteg van csak én nem titkolom itt a fórumon, ha nem látják az arcom miért nem írhatnám le mik azok? mindenki álarc mögé rejtőzik, holott legbelül mindenkinek félelme van. Ez olyan általánosítás, ami helytálló egyfajta alaptörvény. Nekem az egyik alapfélelmem a csalódás, annál jobban csak a szóbeli felelésektől írtózom, olyankor az agyam kikapcsol sajnos és rámtör a pánik, sokan vannak még így rajtam kivül. Amit írtál Csaba a másik topikban lehetséges, hogy igaz és szintén alaptörvény-> "csalódás hozzátartozik az élethez, ahogy a jó dolgokhoz hozzátartozik a rossz is" ezt írtad, nagyon sokan ezt vallják és eszerint a felfogás élnek. Tudod én nem egy alapséma szerinti élet szerint élek, hanem vannak olyan gondolataim, amik szürreálisak, amikről a másik ember azt mondja nekem, hogy baromság holott nem biztos, hogy az, csak nincs bizonyítva...csalódás egy fájdalmas dolog, ha megtapasztalnám valószínűleg törés keletkezne bennem ismerem már annyira magam és erre bizony én csak úgy tudok, tudat alatt vagy a tudatomon kivül védekezni, ha nem megyek bele semmi meggondolatlanságba csak, ami 100%-ig biztos. Alaposságom és a megfontoltságom ilyen téren már már túlzó. Amiket tomcsa mond rólam abszolút nem állja meg a helyét. Ő engem monitor mögül nem ismerhet és nagyívben szarok a véleményére. De azért, ha valakit leanyázik azt nem lehet szó nélkül hagyni...ennyi lenne

INNENTŐL KEZDVE szeretném, ha #19749-es HSZről lenne szó, teljesen mind1 miféle tanulmányból származik érdekes dolgok, hasznos tanácsok vannak benne (mellesleg halkan jegyzem meg ez egy ember tapasztalata, amiket itt leírt és ezekből lehet meríteni, akinek szüksége van rá)