nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pett3rson #18990 mindkettőt...és egyiket sem....
van ami egyikben tetszik és van ami a másikban :) tökéletes Nő nincs, Neked meg ezt kellene megérteni, ilyen sémákat nem lehet ráhúzni senkire, ez nem fog működni. Tudom, hogy csak pár szót soroltál fel, de ez beskatulyázás, van olyan akiben ez vegyítve van és még létrehozhatnám a millió másik variációt is.
A lényeg ebben az, hogy neki tetszik ez a lány és próbál tanácsot, ötletet kérni/találni bizonyos szituációkra. Mindenki másképp látja és Ő is másképp látja és a csajok is másképp látják és ez itt a lényeg. Óriási tipphalamz lesz és a végén úgyis úgy dönt ahogy neki jó és ezt viszont már érezni fogja, csak kell egy-két bátorító szó és nem az,hogy neked ez úgysem fog menni, hagyd a fenébe, nem neked, nem hozzád való lány... hát milyen emberek vagytok ti?
Igen, lehet tényleg nem neki való, de erre hagy jöjjön már rá Önmaga és tapasztalja meg azt, hogy neki mi a jó és a nem jó. Most valami vonzza efelé a csaj felé, akkor hajrá, lelje benne örömét és csináljon vele sok mindent, aztán ha észreveszi, hogy mégsem úgy van ahogy látta, akkor majd szakít vele és építi a következőt, amíg meg nem találja azt aki neki rendeltetett. De ha éppen ez az A csaj és Ti meg lebeszélitek, akkor az milyen hozzáállás egy embertársatok, egy férfitársatok felé?
Nekem tetszik az, ahogy beszél róla és amiket ír, szimpatikus a hozzáállása. Bocs, de Én inkább maradok mellette és támogatom.