nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • vegicsek
    Mert szerintem tényleg nem arról van szó, amit ti magyaráztok, hogy szegényt biztos sokszor megbántották, bizonytalan, nem tudja mit akar, jaj majd én rávezetem.

itt bukik meg a fiú-lány kapcsolatok nagy százaléka, belemagyaráztok a másik fél viselkedésbe mindenféle nektek tetsző dolgot, és aztán ez alapján tesztek lépéseket. Hidd el érzi hogy te többet szeretnél, és ha nem alakulnak a dolgok, akkor nem is fognak egykönnyen.
    Hogy érthetőbb legyen, fordítsuk meg a dolgokat.

Van egy csaj, rendes, értelmes, helyes, és látszik, hogy bejöttök neki. Issza minden szavatokat, kérni se kell, ott terem, állandóan a ti véleményetekhez igazodik.Viszont hajlamos minden kis apróságon elszomorodni, pl. ha egy fárasztó nap után nem teli pofával vigyorogsz rá. Túldramatizál dolgokat, stb..Olyan mint egy méltóságából kivetkőzött bólogatós kutya.

Foglalkoztok az ilyen lánnyal, hiszen nem akarjátok megbántani, elküldeni se külditek el, mert azért jó érzés, hogy van valaki akire úgymond lehet számítani.

Ellenben tegyük fel van egy másik csaj, akivel lehet vitatkozni, van véleménye, néha egymáson élcelődtök, ha kell akkor faképnél hagy, hogy gondolkozz el egy kicsit...stb.

Melyiket is választjuk?