nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nem hiszem, hogy barátnak akarna.
Egyébként olyan kapcsolatból, ami már egyszer elkezdődött, és történt is valami a két fél között, szerintem nem lehet barátság.
Fiú/lány között meg amúgy is csak akkor lehet barátság, ha nincs köztük semmiféle szexuális vonzalom, vibe. Ha van, de nem történik semmi, akkor madár vagy. Ha van vibe, és történik is valami, akkor meg vagy szerető, vagy szerencsésebb esetben együtt vagytok, párként.
Na ami köztünk van, az eléggé szexuális természetű.
Ebből nem lesz barátság. Lightos randizgatás talán mehet majd, aztán ha már elég ideje csinálom, talán megváltoznak az állapotok.
Az is biztos, hogy nem mehetünk bulizni együtt, mert a buliban történhetnek olyan dolgok, amelyekhez még nem elég érett a kapcsolat, és ez nem jó.
El kell varázsolnom, le kell vennem a lábáról. Mindezt úgy, hogy lehetőleg nem nyomulok, tartózkodom a mindenféle romantikus lófasztól, és abból adok neki, ami vagyok. Aki vagyok. :)
A nem túl közeli ismerőshöz: mivel állítólag van valami szeretője (bár nem tudom, megvan-e még), ezt még el is tudnám képzelni. De ez sem menne egyik pillanatról a másikra, időbe telne. Ez még valószínűleg nekem is menne, de én ugye nem ezt akarom.
Viszont ha nem lesz más megoldás, és ebből az irányból kell közelítenem...hát legyen...aztán majd az idő eldönti, hogy lehet-e komolyabb dolog is ebből az egészből. :)