nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
mx18 #18000 Ok, talán nem a cukkolás a helyes kifejezés.
De ti egyáltalán nem normálisan beszélgettek, nem vitáztok, mint a hétköznapi emberek, hanem egymást osztjátok le! Akármit mond, beleköttök, és elvontra veszitek a figurát, pláne te.
IXEM olyan, amilyen, de ő legalább konkrét dolgokat mond, te meg ahelyett, h normálisan reagálnál rá, vagy valami kézzelfoghatót mondanál, pl a saját életedből példát, vagy párhuzamot, mindig nyomod a magasztos dumát a teknőspáncélról, stb. Totál elvont dolgokat mondasz, ő meg folyton mentegetőzik. Na, erre mondtam, h Deja Vu.
És milyen tévedésről dumálsz? Én egy kukkot se szóltam tévedésről! Már megint próbálsz terelni!!! És igen is cukkolod, meg fikázod és ezzel folyton arra készteted, h magyarázkodjon. Észre sem veszed?
De végülis nekem 8.
Clio is elég keményen fogalmaz, de ő legalább a földön jár, és mond jó dolgokat. Pl, h a magabiztosság hiánya csak a tapasztalat hiányából fakad. Na, ez elgondolkodtató, és igaz. Te, ha valaki azt mondja, h nem elég magabiztos, mit mondasz? Mindig ugynazt hajtogatod: a magasztos, és teljesen haszontalan, és kézzelfoghatatlan elméleteket!
Hú, asszem befejezem, mert egy kicsit fölhúztam magam :)
Amúgy senkit nem akartam megbántani, ez csak az én meglátásom a fórumozásotokról...