• zzebi
    #61
    Nehany megjegyzes:

    Az Apple TV mar tobb, mint egy honapja piacon van, tehat valoszinuleg rengeteget eladtak belole. Persze nem Magyarorszagon...

    Eleg provincialis gondolkodasmod az Apple termekekre statusszimbolumkent gondolni. Lehet, hogy Magyarorszagon statusszimbolum, de az USA-ban nem az. Otthon pl egy Toyota SUV is statusszimbolum, mig az USA-ban also-kozep kategorias tucatauto.
    Valojaban az Apple cuccok sokkal inkabb amolyan "geek gadget"-eknek szamitanak. Es hogy miert? Mert nem dragak. Pl egy Mac laptop azonos arban van, vagy olcsobb egy hasonlo tudasu Dell laptoppal. Es ha mar valasztani kell egy tucat Dell cucc es az Apple kozott, akkor egy igazi geek egybol az Apple-t valasztja, foleg hogy azon is fut mar a Windows vegszukseg eseten (csak igazi katasztrofa esetere).

    Sokan emellett nem tulajdonitanak nagy jelentosget annak, hogy az iPod nagyreszt azert olyan nepszeru az USA-ban, mert az Apple amerikai ceg. Az amerikaiak, bar imadjak a Sony-t es a tobbi nagy kulfoldi gyartot, az Apple-t megjobban szeretik emiatt.