• Gerygrey
    #58
    Ha annyira nagyon jok lennenek az Acer es a tobbi gyarto termekei, akkor annyival tobben is vennek oket.
    Egybites marketinges gondolkodásmód rulez :)
    Ennyi erővel Rúzsa Magdi és a Tokio Hotel zenéje a legjobb, a Suzuki a legjobb autó, az MSZP a legjobb politikai erő és a tévé a legjobb szórakozás a világon. Itt két, egymástól tök független dologról van szó: jó terméket csinálni és eladni. Nem feltétlenül esik egybe a kettő, az Apple marketingben jeles ezt belátom, csak objektíven szemlélve a dolgokat erősen kétségbe vonható hogy a termékei is tükrözik-e a marketing által sugallt kiemelkedő, forradalmi minőséget.

    Az arat, huszadszor irom le kb, a piac hatarozza meg.
    Huszonegyszer is leírhatod még, ezzel mindenki tisztában van, egyébként hússzor sem kellett volna leírni mert a kutya nem vonta kétségbe és nem is kérdeztünk ilyet :)

    Az Apple TV ara is a piaci viszonyokat koveti. Jelen pillanatban ennyit er, mert ennyiert veszik az emberek.
    Honnan tudják hogy ennyiért veszik, amikor még egy darabot sem adtak el belőle? Nem, itt jön képbe a marketing: Steve Jobs a hasára üt, kitalálja a 300 dolláros árat, éaztán horrorisztikus pénzeket fizet marketingre, és elhiteti a néppel hogy simán megér 85 ezret ez a vacak. A tömeg pedig, mint tudjuk, könnyen manipulálható, és ismétlem, ezt soha nem vontam kétségbe, csak ettől még az Apple TV nem lesz jó.

    Az Apple pont azert nagyon profi ceg, mert egy hetkoznapi hardvert dupla annyiert is el tud adni, mint egy masik gyarto
    Csak nekem tűnik úgy, hogy ugyanazt mondjuk? :D

    ki akadalyozza meg pl az Acert abban, hogy ilyen marketinget csinaljon?
    Tökmindegy, nem vagyok marketinges az Acernél, de most őszintén ha lenne olyan marketingje mint az Apple-nak és ugyanannyian vennék a termékeiket, akkor azt mondanád hogy ugyanolyan jó egy Acer HTPC mint az Apple TV? Elég silány látásmód...

    Az, hogy minden rendszer nélkül össze-vissza dobálta a számaidat, az valószínüleg azért volt, mert szarul volt megírva az id3 tag-je a számaidnak.
    Érdekes módon egy nem ilyen trendi lejátszó sosem csinált ilyet, tehát nem az én készülékemben a liba.