• Gerygrey
    #49
    A kommented első felével egyetértek, hozzátéve még azt, hogyha lenne benne legalább egy DVD meghajtó és feleennyibe kerülne.

    Az iTunes viszont nekem szarul kezelte a zenéimet, pedig általában a legtöbb programban el tudok elsőre igazodni, de ez feladta a leckét. Olyan szinten túl van komplikálva hogy nemigaz, ennél még bármelyik profi Adobe progi is áttekinthetőbb első ránézésre és értelemszerűbb a használata. De ez nem lenne önmagában akkora gond, ha lehetne mást is használni, pl Total Commandert, de ez a "csak ez van, ezt kell használnod" hozzáállás az Apple részéről nem szimpatikus. iTunes store böngészéséhez pedig miért muszáj letöltenem ezt a szart? Én szeretek linkeket új ablakban/fülön megnyitni böngészés közben, az iTunes pedig semmi olyat nem nyújt amit egy webalapú cuccal ne lehetne megoldani és böngészővel használni.

    A másik: lehet hogy az Apple ért a marketinghez, de a webmarketinghez aligha. "Nézd meg az Apple TV reklámfilmjét" linkre kattintva semmi, csak egy le kell töltened a Quicktime-ot a lejátszáshoz. Töltse a halál, háromnál többet kattintsak egy vacak reklám megtekintéséhez? Azért se tettem fel a Qt playert.