• Gerygrey
    #40
    Megengedhetem magamnak = 2-3 hónapon belül meg tudom venni ha akarom.

    Semmi értelme összehasonlítani a 300 és az 1500 dolláros gépet, az egyik Bobcat, a másik Caterpillar D9.
    Nem, az egyik metálfényezésű kétütemű trabant kék leddel és alvázneonnal az értékéhez képest rohadt drágán, a másik pedig egy gazdag alapfelszereltségű BMW kategóriájához képest olcsón. Mindkettő sokba kerül, de az első parasztvakításon kívül semmire sem jó. Ja persze, berhelni lehet a trabit... De arra elég drága játékszer.

    300 dollárból az ember farag egy használható számítógépet.
    425 az a 300, és annyiért már veszek is egy használhatóbbat.

    Hogy neked a C400 nem számítógép, betudom sznobizmusnak. Igaziból rengeteg dologra használható annak ellenére, hogy az NFS MW 3 nem fut rajta.
    Nem vagyok sznob (akkor már rég lenne valami jó drága Apple cuccom) és utálom az NFS szerű csillivilli grafika de nulla játékélmény gamekat, viszont használok erőforrásigényes programokat (Premiere, Photoshop) és ha már házimozira vennék gépet, akkor az 1080p HD a minimum, no és persze szeretném a saját premiere-es videóimat is szabadon nézegetni a tévén formátumbéli megkötés nélkül.

    Vannak emberek, akik szeretnek berhelni.
    Én is közéjük tartozom, de az Apple TV-ben nem sok fantáziát látok ilyen szempontból...

    csak a halgatni kívánt szám v. előadó első betűit kell begépelni és szűkül a lista.
    Vistában ez már oprendszer szintjén működik

    A barátnőm pl. rajong érte, mert tök egyszerű, és az iTunes-szal szinkronizálgatja rendszeresen az újabb kedvenceit (nem bitek folynak az ereiben, kifejezetten utálja a gépeket, de nagyon jól boldogul a dologgal...meg amúgy sem kell pilótavizsga hozzá).
    Az enyém meg torrentről letölt ezt-azt, és még ki is tudja írni CD-re (film esetében pedig kicsomagolja az ISO-t és mehet DVD-re), pedig hasonlóan nem műszaki beállítottságú :)