Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
-
Sziasztok!
Én egyszer kíváncsiságból szétnéztem náluk pár éve. Nem volt szándékom belépni, mivel nem akarok semmilyen gyülekezet része lenni; másrészt hallottam már ezt-azt róluk. Direkt óvatos voltam.
Kíváncsiságból elvégeztem egy "tanfolyamot", ami egyébként közel 20.000 forintba került. Már az első nap rájöttem, hogy egy óriási agymosás az egész. Téves információkkal terelik el az ember figyelmét, és közben olyan információkat szednek ki (esetemben: próbálnak kiszedni) a fejünkből, amivel zsarolni tudnak, ha esetleg ellenszegülsz.
3 nap alatt levizsgáztam, és húztam el a belemet, mielőtt még beszerveznek. Azóta is próbálkoznak, leveleket küldözgetnek, hogy 95 dollárért örökös tagságot vásárolhatok, satöbbi.
Ráadásul én, mint pszichológiával foglalkozó személy, a kezdettől fogva az ellenfelüknek számítottam, mivel álláspontjuk szerint az egész arról szól, hogy gyógyszerekkel változtassák meg az embert.
Namost pszichológus nem írhat fel gyógyszert, mivel nem egészségügyi dolgozó, hanem bölcsész. De nekik ez mindegy. Pont azokra az "emberekre" van szükségük, akiknek mentális kezelésre van szükségük, mivel ezek hajlamosak elhinni ezt a Xenu-históriát.
Végezetül ajánlanék két dolgot.
Az egyik a South Park 9. fejezetének 12. része, Trapped In The Closet címmel.
A másik a HírTV-n futó Célpont című műsor ezen része.
Ne csak az 1%-kal támogassa egyházát! Megtisztulás és az emberiség megmentése néhány milliárdért! Befolyásolási technikák és a hatalom megszerzése tudományos alapon. Szcientológusok a pszichiátria ellen, és az otthonszülés mellett. Hazugságvizsgálóval az igazság nyomában. Célpontban: a xenu-fóbok.
A műsor második felében van szó magáról az egyházról, az előző fele más témát boncol, ami részben politikai jellegű, ezért is nem akarom reklámozni.