• icewolf
    És ezt az orbitális idiótaságot honnan az anyám hónaljából kapartad elő?

Csakhogy én is hozzáokoskodjak a témához.
    Alapvetően Windows párti vagyok. Nem azért mert szeretem, hanem mert a munkához megszokott programok nagyrészt itt érhetőek el számomra.

Nagyszerű program a Scribus Linux alatt, de számomra idegen volt a Quark után, és nehéz is volt vele...

A Photoshop hiánya... tudom, van Gimp, de abba megint csak bele kellene molyolni, és megmondom őszintén, nem volt kedvem abba is belemélyedni, főleg mert nem is tetszett.

Ubuntu-t próbálgattam legutóbb, de előtte voltak más disztrik is.
    Először egy nagy lázadásnak tűnik az egész, mert király hogy egy alternatív oprendszert használok épp, meg próbálgatja az ember...
    Aztán valaki megunja hogy szenved minden szarral, hogy hajlandó legyen működni, valaki meg -un. sznob módon- megmakacsolja magát, és elhiszi hogy ez valójában jó, mert milyen klassz minden szarért console-ba turkálni...

Én ott adtam be a kulcsot, amikor elkezdtem Quake 3-azni, a régi, win alatt bevált configfájlt gyakorlatilag teljesen át kellett volna írni hogy normális legyen... Hol lassabb, hol gyorsabb egér... és a társai.
    Kb akkor az egyetlen szórakozásomat lőtte ki az Ubuntu (más játékkal csak nagyon ritkán játszok).