• imi25
    Hi all!
    Kb egy hónapja vettem egy Sapphire Radeon HD 2600-as kártyát az AGP-s szériából.Először a cd-n lévő Drivert tettem fel, néhány gamenél nem is volt gond(Bioshock,CoD2,NFS:Most Wanted stb.), de az Overlordnál gond volt. A menüt betöltötte, de játék índításakor a töltés végén kékhalálozott (A régi radeon 9550-es kártyámmal nem történt semmi ilyesmi, azon lazán ment, gyenge graffal). Most ugyanez történt velem a Pro Street-tel is, azzal a különbséggel, hogy a játék alap beállításokon fut, de ha állítani akarok a beállításokon, akkor kékhalált kapok (valami ilyen üzenettel: page fault in non paged area, meg az ati3duag.dll-t hibáztatja).
    Ezután szétnéztem a neten, próbáltam sok drivert (Omegát is), de a probléma nem oldódott meg.
    Találtam egy oldalt, ahol valakinek sikerült megoldani a dolgot: link
    Nekem ez a megoldás sem segített.
    Néhány helyen azt írják, hogy ki kell kapcsolni,a biosban a fastwrite-ot, meg a video bios shadowing-ot, de a biosomba nincs is lehetőség a video bios shadowing álligatására.
    A konfigom:
    Asrock K7S41gx alaplap
    AMD Sempron 2600+ @ 1,83 GHz proci
    1,5 G ddr ram
    +az említett videókari
    Ha valakinek volt hasonló problémája, vagy tud valami megoldást az segítsen pls.