• Gerygrey
    kíváncsi vagyok, hogy aki siránkozik a reklámok és a minimális megszakítások miatt, az mit csinálna németországban vagy az usa-ban
    Ugyanazt amit itthon: torrenteznék.

ott az hbo, azon nincs reklám. ja, hogy azért meg fizetni kell?
    Én az HBO előfizetésnél havonta többet fizetek szerverbérletre, hogy tudjak szerverről seedelni torrenten, így folyamatosan jó legyen az arányom és letölthessem ami csak kell. Ha lenne legális alternatíva, megfizetném, de mivel nincs... (az HBO is csak EGY csatorna, ott sem akkor "kezdőőőődik" amikor én akarom, és ott sem mindig jó a műsor, és ha elmegyek nyaralni, akkor ugyanúgy lemaradok az épp futó kedvenc sorozatom aktuális epizódjáról mintha ingyenes csatornán menne reklámmal). Magyarul a jó szolgáltatásért hajlandó vagyok fizetni, a rossz meg ingyen se kell.

Egyébként így is fizetek kábel TV-t, jóformán fölöslegesen, mert ismeretterjesztő csatornákon és Hír TV-n kívül mást nem igazán nézek. Persze a UPC is tudja mekkora fos a kínálat, ezért rakják a legtöbb ismeretterjesztőt a drágább csomagba, hogy az alap csomag szart se érjen és tejeljünk.