• m4G1c
    #20
    szépek a szabályok. szépek lennének - ha működnének.
    csakhogy.
    valóban megfigyelhető egyfajta párhuzam (tudom, ez nem szabály,csak egy megjegyzés) a műsorok kezdése és a reklámok leadása között. valahogy mind2 nagyobb csatorna ugyanakkor adja a reklámjait.
    a gyakorlat teljesen mást mutat pl. a 14-16 percnyi óránkénti reklámoknál is ; jóval túllépik, nemegyszer egy blokk is meg-megközelíti ezt a határt.
    az ortt gyk. szarik az egészre. ők azt hiszik, hogy diszkréten elfojtják a nép fiaiban az agresszivitást és a szexualitás iránti hajlamot, közben a tévék pl. zsanklódvándámot és sztivönszegált is leadnak előzetesként napközben - holott csak 9 után szabadna.
    a híradók karika nélkül láthatók,így a 7 éves pistike simán félreértheti azt,amikor néhány túsz/katona/kecskepásztor az életéért könyörög a fejéhez szorított fegyverrel. (nem konkrét példa, csak érzékeltetés a szabályok betartásához - amúgy nem tudok olyan szülőről, aki egy kicsit is komolyan venné ez a túllihegett marhaságot)
    torrent vs tv : a tévé áll nyerésre, az is fog egy ideig ott állni. mert a nép hülyül, a nép szereti, ha irányítják. egyedül eltéved, attól pedig mindenki retteg, hogy fejetlenség lesz. a torrentnél választania kell az embernek. már az eleve fáradtságos a tévé nonstop stream-jéhez képest. elvégre igényli az agy elülső részét is.(meg persze viszonylag kevesen ismerik az alternatívát)

    ("sry, a floodért. ha baromságokat, akkor tessék leugatni, nem vagyok szakértő a témában." - ebben a témában mindenki szakértő, aki egy kicsit is néz kereskedelmi csatornákat. a hivatalos adatok kábé addig érvényesek, amig elolvassa őket az ember.
    "mondom, példa kéne." - és azt ki és hogyan bizonyítja? megmutatja a hivatalos közleményt? vagy akkor adsz helyt neki, ha te is láttad a szabálytalanságot?)