• Dj Faustus #11
    "Nezzetek meg ezt a weboldalt:
    http://www.fuellesspower.com/engine2FREE.htm"

    Ez nem "Free". 40-70$ csak a tervek, 29,95$ egy vacak VHS szalag (ma a 21. században, amikor az Internetre a legkönnyebb felrakni a dolgokat).

    "have been seen and demonstrated on the Johnny Carson Show, as well as many local TV"
    Hm, ahogy a TV-ben látta...

    TV shop, Fókusz, Aktív, bulvár... ...ez is egy ilyen dolog.

    "Based on 3 US Patents!"
    Amerikai szabadalmakon alapszik...
    A szabadalmak nem biztosítják egy szerkezet működőképességét, csak a találmány szerzői jogi védelmét biztosítják.

    Szóval ez is olyan kamu, mint a többi. Minato-motor, EBM, smot, Egely-kerék, Finsrud-kereke, impulzus-üzemű makroszkópikus kvantum-oszcillátor, gravomágneses falszárító, és még sorolhatnám - mind-mind a becsapható csodákra váró emberekre várnak.

    "A tudatlansag a legnagyobb problema sok embernel..."
    Így nem veszik észre a csalókat.

    "Az autodat vizzel is lehet uzemeltweni, mert a viz szetbontasa a ket alkotoelemre nem olyan nehez es nem kivan olyan nagy energiabefektetest mint az egyebkent koztudott, csak a megfelelo modszert kell alkalmazni."
    Gróf Spanyol Zoltán csalásáról hallottál már. Azóta sincs magyar vízautó...

    A fizika/mérnöki tudományok nem hiten alapulnak. Kemény matematikai modelleken, kísérleti bizonyításokon. Aki ezt képtelen egymástól független reprodukálható kísérleteket létrehozni az nem tartható relevánsnak.

    Naívnak tartasz? Hülyének? Szemét olajlobbís skeptikusnak?
    Nos kérlek akkor bizonyíts nekünk porba fingó véglényeknek! Ajánlom figyelmedbe Budapesten a Műszaki Egyetemen miden évben megtartott szkeptikus konferenciát. Ott kifejtheted hogy a fizikusok, mérnökök hülyék, de te tudod a világmegváltás titkát. Be is bizonyíthatod nekik - csak készülj fel arra, hogy az integrálás, deriválás ismerete alapkövetelmény; az egymástól független releváns mérési jegyzőkönyvek elengedhetetlenek, és nem fognak kesztyűs kézzel bánni veled (akkor se, ha külhoni vagy).

    Vagy ha nem tudsz várni, vedd fel a kapcsolatot Orosz Lászlóval, Härtlein Károllyal, Groma Istvánnal, vagy Hraskó Gáborral.