• NEXUS6
    "Mit gondoltak hogy? Kezdem elveszteni a fonalat."
    Úgy tűnik már elvesztetted.;)))

"Pontosan. A magyar ízlésnek nem felel meg, tehát nem is veszik. De ettől még nem a kolbász a szar (ha szar lenne akkor kínában se vennék)."
    Ööööö, ki beszélt itt a szar kolbászról? Te kezdeted szídni a japánok ízlését!

""A M$-nek ugyan azt a leckét kellett volna megcsinálnia és nem sikerült."
    Mi nem sikerült?"
    Piacvezetőnek lenni az X1-el! Az nem sikerült, Japánban meg még akkorát is bukott mint állat!

"Szerintem elég nyílvánvaló, hogy az xbox nem komoly ellenfél a PS2-nek, az eladott darabszám a töredéke, a játékokról nem is beszélve."
    Nem arról beszéltem, hogy most, hanem amikor indították. Persze hogy nem úgy fogják indítani, hogy tudjuk, hogy bukás lesz, de azért kiadjuk. Minden esetre azért elég gyorsan eltüntették a nyomait.

""A gond inkább az, hogy már nem igazán van több az X-ben."
    Ezt honnan veszed?"
    Öööö, nem sok HD meghajtót, vinyót, meg a cell-hez képest extra procierőt látok benne. (Lásd pl. EA fejlesztők nyilatkozata a leguóbb.)

""Mint klasszikus konzolt, egyszerű fun gépet a Wii lesöpri"
    Vagy nem. A Live Arcade elég erősnek tűnik nekem."
    És ezt a Wii vásárlók is tudják?;) Ugyan is azt úgy tűnik pont ilyen meggondolásból veszik mint állat.

""és mint komolyabb berendezést, média centert a PS3"
    Vagy nem. Az X360 is éppen elég erős. Az MS Media Center-e pedig elég jó (bár nem tudom, hogy X360-on van-e)."
    A különbség csak az, hogy ahhoz hogy ha ilyenre akarod használni az X-et, akkor nem árt egy PC-is otthonra. A PS3-nál, lehet hogy meg tudod úszni.

""A M$ online stratégiája sem igazán tartogathat sok meglepetést"
    Pedig elég szépen fejlesztik."
    Hát a legutóbbi FW frissítés valóban lehet, hogy hoz egy két meglepetést. Pl az IP alapján nem odavalókat kicsapják a Store-ból meg ilyenek.
    És akkor valami Home-hoz hasonló dolog hol van?