• NEXUS6
    "Próbálj meg Magyarországon japán gulyáslevest, esetleg amerikai körtepálinkát eladni."

Szlovák/lengyel, tibicsoki meg győrikeksz már van (ajánlott olvasmány az apróbetű, a csokispapíron is!), szerintem a japópálesz meg a musztángból készült zacskósgulyás sem tűnne fel senkinek!;)

"Éppen a PS3 az, ami konzolhoz nem illően "extrakomoly" benyomást próbál kelteni, és ha ránézek, akkor a tiszta izom erőgép jut róla eszembe. A legkevésbé sem "esztétikusan egyszerű", és főleg nem kicsi (nem azt mondom, hogy ronda, hanem azt, hogy nem azok a jellemzői, amiket te írtál).
    Az Xbox akkor már sokkal jobban tartja a Nintendó és a SEGA által elkezdett "játékgép, és annak is néz ki, de látszik, hogy mi van benne" kategóriát."
    A PS3 egy japán lakkdobozra hasonlít, na jó lakkládára!;)))
    Az X360 viszont tényleg sokkal konzolosabb, leszámítva hogy azért elég zajos. De sajna tényleg meg kell kűzdenie az előző konzol rosszhírével is, szal nem ártott volna a világpremier eszméjét feladni egy japánra szabott verzióért.

Amit a Sony termékskálájáról írtál annak nem értem a negatív élét. Persze hogy könnyen ugrál a Sony, hiszen egy HW-t gyártó vállalat. Egyelőre a M$ a newbe ezen a területen, szal sokkal többet kell letennie az asztalra és sokkal jobban kell tudnia alkalmazkodnia ha valamit el akar érni. Szerintem úgy tudna előretörmi, ha a lehető legtöbb hw szabvánnyal kombatibilis eszközt adna ki. De nem ez a helyzet. Az X használhatósága a játékon kívüli területeken sokkal korlátozottabb, mint a PS3-é.

A PS2-öt azért hoztam fel, mert az is lassan teljesíti a 10 évet így nem egy valóságtól elrugaszkodott célkitűzés ugyan ez a PS3 esetében sem.