"Egyébként pedig a SEGA + Nintendo által megalapozot konzol-kultúra Európában igencsak a Sony malmára hajtja a vizet. Ezt sem illik elfelejteni."
Na ja, meg ugyan ez igaz japánra is, ott se traktort akart a M$ eladni xbox néven.;)))
De kicsit leegyszerűsítve a dolgokat azért szerintem, nem lett volna nehéz kitalálni, hogy mit akarnak a japók. A Wii kicsi és csendes, viszik, mint a cukrot, a PSTwo szintén, a PS3 nagy és viszonylag csendes, nem is viszik annyira. Az X nagy és zajos és mondhatni egyáltalán nem viszik.
A japán kultúrában a kicsi és egyszerű dolgok esztétikusabbak, mint a nagy, bonyolult, és erőt sugárzók. Ezt manapság már középiskolában elmondják az embernek, de karate/aikido/ikebana oktatáson mindenképp.;)))
"A globálköztudatban MS=Win. Kicsit szűkítünk, akkor jönnek a további MS szoftverek, de még mindig szoftverek. Teccikérteni? :)"
Értem én, kezítcsókolom!!!;)
A gond nem az hogy én értem e, hanem hogy a M$ marketingesei ezen nem tudtak változtatni, pedig ha komolyan gondolják a HW gyártást (legalább is hogy a nevüket adják hozzá) akkor nosza, itt az idő!
"Ergo a mostani miliőben az hangzik a legjobban, hogy !!!10 év!!!. Majd meglássuk azt még (nem mondom, hogy nem így lesz, azt mondom, hogy akkor lesz így, ha nekik az megéri... ha nem, akkor "elnéztük anno a számokat")."
Nem azért mondom, de a PS2 lassan közelíti a 10 évet! Ha a bejelentés dátumát nézzük, akkor még 2 év kell hozzá!!!
Istenem hogy repül az idő!
Én a PS3-at sokkal nagyobb előrelépésnek érzem az előző generációhoz, mint a PS2-őt a PS-hez. 10 év nem olyan hosszú idő.
;)))