Dawn of Magic
  • Nuenue
    #163
    Néhány gondolat az idézőmágiáról ami asszem eddig még nem volt.
    Én a földmágiát vettem fel az elején hozzá és a light magicet. A stratégia a következő: Földelementál majd démon/champion idézés, és az elmaradhatatlan csontik/zombik. Emellé még ha kell nyomok egy feltámasztást is ami egy meghalt lényt támaszt fel időlegesen az eredeti formájában, valamint van a light magicben is egy ide kapcsolódó spell, ami egy jószágodat alakítja át időlegesen egy radioaktív borzalommá.
    Szóval a helyzettől függő létszámú kis seregemet ráuszítom az ellenre, majd egy-két kulcslényemre (csonti/zombi, démon, földelementál),meg esetleg magamra :) nyomok egy radioaktív aurát ami folyamatosan zúzza az ellenfeleket elég súlyosan. Ha kell besegítek nekik, de eddig csak passzióból volt rá szükség, többnyire távolról malmozok. :))
    Fontos(ha még nem volt): Ha egy főnök vagy kisfőnök ellenfélből idézel csontit/zombit, az idézett lényed is táposabb lesz. Általában valamilyen auravarázslatot nyomat folyamatosan az egész kompániára. Szóval hasznos kifigyelni az elhullott kisfőnökök hullájának helyét!!