Dawn of Magic
  • SaGa Jr
    #153
    Persze. Attól függenek ugyanis a feladatok nehézségei és maguk a feladatok céljai is sokszor, hogy milyen akraktert indítottál.
    Például Evil karakternél a vizsgafeladatod, hogy kinyírj 10 coyote-ot. Ez nem lenne nehéz. De közben a többiek rád fognak vadászni és nem szabad hogy kinyírjanak, ugyanakkor nem szabad hogy akár egy is közülük kipurcanjon.

    Good karakternél a feladat 10 termite egg begyűjtése 30 perc alatt és leszállítása a beteg tanonchoz.

    Neutral karakternek van ugyanakkor a legnehezebb dolga. Neki 10 skorpiót kell kicsinálnia úgy hogy a többi tanuló is skorpiókra vadászik. Namost külön számolja a program a tanulók által kinyírt skorpiókat és a karaktered által kivégzetteket. A tanulók gyilkolásai közösbe mennek, míg te egyedül vagy kénytelen vérengzeni. Na itt kellett vagy 6-7 nekifutás mire megoldottam a dolgot. Igaz cserébe 6-os szinten jöttem ki az akadémiáról mert a sok gyilkolászástól azért volt ám fejlődés.
    Amíg ugyanis nem sikerül a vizsga, mindig visszanépesedik a terület ellenséggel. :-)


    A juttatásokban is van eltérés.
    Evil karakterrel sokkal több set és egyedi tárgyat találtam, olcsóbban vettem az italokat (poisont mindenképpen, mert az 10 pénz volt a jó karakternél és 7 a gonosznál).

    Plusz más manusok állnak vagy nem állnak veled szóba. Jó karakter csak a Holy clergyman-októl tud vásárolni tekercseket meg velük tud értelmesen beszélni, ileltve kaphat tőlük feladatokat. A gonosz karakter az unholy church embereivel van ugyanígy.

    Ja és persze a sztoriban is másként alakul a történet.