Elhagyott Szoba (2007)
  • Harly18
    #1
    A Kontroll rendezőjének, Antal Nimródnak a második, amerikai nagyjátékfilmje, az Elhagyott szoba (Vacancy) című horror lesz a Titanic filmfesztivál zárófilmje április 22-én, vasárnap este. A film egy fiatal házaspárról szól, akik egy elhagyott motelben rekednek, és ráeszmélnek, hogy ők lettek egy snuff-film (olyan horrorfilm, amelyben a szereplőket ténylegesen megölik) potenciális főszereplői, ezért ajánlatos lenne menekülőre fogniuk a dolgot.
    Kate Beckinsale és Luke Wilson az Elhagyott szoba című filmben
    Az Elhagyott szoba két főszerepét Kate Beckinsale (Underworld) és Luke Wilson (A szuper exnőm) alakítja, a film amerikai bemutatója április 20-án, pénteken lesz. Antal Nimród első videóklipjeivel és kisfilmjeivel annak idején a Titanicon debütált, így régi kapcsolat fűzi a fesztiválhoz. A film hazai mozibemutatója július végén várható.


    A film két főszereplője, David és Amy Fox fiatal házasok. Egy motelben szállnak meg, ahol a tévében vetített kis költségvetésű, ám annál realisztikusabb kaszabolós filmekkel mulatják éjszaka az időt. A para akkor kezdődik, amikor észreveszik, hogy a tévében látott házi felvételeket egy, az övékhez kísértetiesen hasonlító szobában rögzítették...
    Nemzet: amerikai
    Stílus: horror, thriller
    Amerikai mozibemutató: 2007. április 20.