• Gerygrey
    #22
    Ő a saját bőrén érzi, ha szar valami, mert akkor neki rinyálnak telefonon, neki kell kimenni címre, visszavinni a cuccot gariztatni, majd újra kivinni a javítottat/cseréltet és telepíteni. Szóval nagyon nem érné meg neki szart eladni
    Én meg alkatrészenként vásárolok, és ha szar a RAM akkor én is rinyálok, de nem kell az egész vasat végigcipelnem a városon, elég zsebrevágni a hibás memóriamodult és vinni cserére (amit jó esetben garancialevél felmutatása után azonnal kicserélnek, míg egy komplett konfigot gondolom ott kell hagyni, megvizsgálják mi a baja aztán egy hétig nincs gépem). Szóval a garancia nekem is fontos, de a rugalmasság ugyanennyire.

    Ha megnyerném a lottót, akkor pláne hogy magamnak raknám össze a gépet, nehogymá' olyan vasam legyen amilyen másnak is lehet bármikor :D Meg ha már annyim van akkor nincs is olyan nagy kockázat, nem baj ha megkarcoltam a nyákját a két 8800GTX egyikének, legfeljebb egy napig nélkülöznöm kell az SLI-t, másnap fogom magam és veszek másikat. Szívesen kipróbálnám ezt az életérzést :)