• Tyberius
    #16
    Hehe, nekem van egy ismerősöm, aki abból él, hogy gépeket rak össze megrendelésre, olyanoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak ezzel vesződni. Egy darabig szobatársam volt, láttam is, hogy dolgozik. Ő a saját bőrén érzi, ha szar valami, mert akkor neki rinyálnak telefonon, neki kell kimenni címre, visszavinni a cuccot gariztatni, majd újra kivinni a javítottat/cseréltet és telepíteni. Szóval nagyon nem érné meg neki szart eladni. És nem is keres többet az olcsóbb cuccon, mint a drágán (sőt).

    Amin meglepődtem: szívesebben vesz Asrock alaplapot, mint Asust, mivel az utóbbival többet szívott már inkompatibilitás okán, mint az előbbivel (persze ha a vevő pénztárcája engedi, akkor Abitot vesz, az a kedvenc márkája). LG DVD-írót is szokott venni. Szóval nem olyan biztos, hogy igazak azok a sztereotípiák... :)

    Nekem egyszer volt Asrock lapos gépem (Athlon XP proci alá), semmi gond nem volt vele, csak annyi, hogy a VIA chipset miatt gyengébb és nehezebben húzható volt, mint a későbbi, Nforce2 alapú EPoX lap (viszont az Asrocknál nem kellett három különböző verziójú drivert végigpróbálgatni, mire stabil lett, és feleannyiba került, mint az Epox). LG DVD-íróm féléve van (előtte egy Plextor, még előtte egy Pioneer, azelőtt meg egy ASUS szolgált hűséggel sokáig, szal nem azért vettem, mert olcsójános lennék), egyelőre nem volt vele gondom.