• Gerygrey
    De én például, ha nem jó a hangkártya, vagy gyári hibás a vinyó, nem szívesen cipelem végig a városon az egész vasat. Adjanak garanciát minden alkatrészre külön-külön, és csak azt kelljen szervízbe vinni ami elromlik.

Kompatibilitás? Egy Asus M2N-E alaplap, egy AMD Athlon64 proci és egy Geforce 7600GT vajon mivel lesz egymással "kompatibilisebb" csak mert a HP rabszolgái szerelik össze? Elvileg nincsenek kompatibilitási problémái, de gyakorlatilag a sajátépítésű gépnek sincsenek, legalábbis nekem még nem sikerült olyan gépet összerakni ami ne lett volna kompatibilis :D

Teszkós gép ügyében egyetértek, ha ütnének se vásárolnék ott gagyit drágán. De például az Aqua-ban korrektek voltak amikor vettem a mostani gépem alkatrészeit, nem volt az általam kinézett Asus M2N-E alaplap, csak a sima M2N és a csávó nem beszélt rá hogy csak ez az olcsóbb, gyengébb lap van de vigyem oszt' fizessek és húzzak haza, hanem elmondta hogy gyengébb ezért nem ajánlja, és megmondta hol van a legközelebbi PC bolt ahol talán van ilyen alaplap raktáron.