• NEXUS6
    Nem tudom mi lehetett az a hiba, bár amikor pár hónapja ez divat volt, sokan fanyalogtak a cell-lel kapcsolatban. Minden esetre pl a Factor5 nem igen panaszkodott a gépre. Olyanok meg akik nem csinálnak semmit, vagy amit csinálnak de az is gagyi lett, azok nem igazán vannak tisztában azzal, amivel dolgoznak.
    Szerintem.
    Volt egy developer konferancia, ahol az egyik szakember feltett egy slideot, amiben leírták, hogy ha ha jól emléxem a cellben levő SPU-val milyen kiba lassan lehet közvetlenül a GPU RAM-jába írni, vagy valami ilyesmi. A dolog lényege az volt, hogy megmutassák, hogy ez az amit abszolút nem javasolnak, mert minden más nagyságrendileg gyorsabb. Na ezt aztán a FUD szakemberek terjesztették mint hiba.

Egy GPU monnyuk annyit ér amennyit ki tudnak hozni belőle, ami azért a gépen futó API-n nagyban múlik. Bizonyos adatokban a X GPU-ja másban az RSX a jobb, a játék az ami végül bizonyítja, hogy mennyit is ér. Asszem van valami olyan korlátozás az RSX-nél, hogy nagyobb teljesítmény visszaesés nélkül nem lehet FSAA-t meg HDR-t egygyszerre alkalmazni. De szerintem aki 1080p-ben FSAA-ra vágyik az egy kicsit perverz, vagy csak a sasok voltak a szülei.;)))

A GTHD akkor is nagyságrendekkel jobban néz ki mint a Forza2, ha meg roncsderbit akarsz akkor ott az általad is említett Motorstorm. A GT fejlesztői azt nyilatkozták, hogy amíg nem tudnak a saját elvárásuknak megfelelő és nem egy egyszerűsített törésmodellt adni a játékhoz, addig nem is raknak bele.
    Amúgy ha egy ilyen kocsit verseny közben csak egy kicsit összetörsz akkor már irány a depo és gyak buktad is racét, szal csak baromkodásként lenne értelme.
    Amúgy persze szerintem is tök poén lenne, meg az is hogy pl bele lehetne rohanni az út mellett bámészkodókba és akkor Carmageddont is lehetne játszani. Fröcsögne a vér, meg megjelennének a mentők, a rendőrök aztán az FBI, végül a Nemzeti Gárda, helikopterrel próbálnának üldözni, a végén pedig egy vadászgép napalmot dobna rád! (Bár asszem ezt a Gámét már megcsinálták.)
    ;)))