• muerte2
    Apropo nem tudja valaki hogy SONY kijavitotta-e a tervezesi hibat a gepen vagy csak elsiklottak felette? Egy ideje cikkeztek rola több helyen is a SONY persze tagadott, azta kirugott 1-2 vezetöt azota semmi hir. Ha jol emlekszem az volt a hiba lnyege, hogy ha a hardwer kihasznaltsaga eler egy szintet adattorlodas lep fel ami hatvanyozottan visszavesz a teljesitmenyböl igy az architekturajuk nem tudja kihasznalni az elönyeit.
    Ettöl függetlenül meglepödnek, ha erösebb lenne grafiklag mint a BOX leven hogy joval elavultabb GPU-ja van es ha jol tudom poligon szam meresekben is naggyon alatta teljesitett. Mjd ha latok egy programot amivel megcfoljak, akkor szamolok vele. Itt hozzatennem, hogy probaltam a gepet, a F1 nem fogott meg tulzottan, a Motorstorm ok, es egesz szep is, de ez a PS betegseg hogy nincs elsimitas sehol engem zavar, lehet hogy csak az en szemem kenyes. 102cm-s LCD TV -n igen lattam a hianyat. Az uj MOHA-ba sem hasznalnak elsimitast, ez mar csak hardverhiba lehet ha sehol nincs. (Ez utbbit csak en kovetkeztettem ki)
    Sokba kerül, neha szaggatnak a BRfilmek, azaz nem szaggat csak 1-2 fps-el leesik a framerate ami zavar, emellett jol öszerakott, hlkabb mint a BOX, nekem csunya, a kontroller a BOX utan förtelem. En ezek alapjan döntök a gep felett, de ez szubjektiv. A hsz-em elsö resze nem az, de ha valaki többet tud az ott fölvetett kerdesrol ossza meg velem. THX
    Olvastam okos hsz-eket soklemezes jatekokrol, haaat Asszem odebb van az meg... A resistance is ramenne egy DL DVD-re. Na ebben a jatekbn semmi extrat nem lattm, nem is futott sokat.
    Valaki a törest akarja megvarni, neki elarulom, hogy egy PS3 fejcsere 40K, es ha irott cuccokkl tolja elkerülhetetlen.