Skyline#54
Iggen sok baromarcú van itt...Az egyik fele konzolfikázó tuskó a másikfele pcfikázó paraszt....Érdekes nállam elfér a konzol a pc mellett mivel mindkettőre jönnek ki exkluzív játékok...150ezer...Hát...Januárban estem neki új szgépnek.Régi gépből átment bele vinyó,maradt a monitor,a gépház...Kb ennyi. 110 lett a vége nem egy fullos darab de minden elketyeg rajta fullgrafon legalább 1024*768-ban. 150-ből procira,alaplapra gyúrva össze lehet szedni nem mancika gépet (C2D,jóalaplap)...8800-s nvidia ennyiért mindenestül élből kilőve marad egy erős dx9-es kártya. Mint mondtam minden fullon ragyog. Olyan grafot mint pl a Gears of War még nem láttam pc-n...Hangsúlyozom,MÉG. Hamarosan jön a dx10-es szarozás,a dx10-es kártyák..De még NINCS...Addig meg mi a faxnak vitatkozni azon hogy mennyi pénz egy olyan pc amin nextgenkonzolhoz hasonló graffal futnak a cuccok???? Értelme gyk. nulla...Majd ha jön ki hasonló graftudású játék akkor lehet vitatkozni (bár sok értelmét nem látom) mert elképzelhető hogy a 110-150ezres gépből a régi vidkari elad/dx10kari megvesz és vidáman hasítanak a cuccok tovább.De ettől még mindig ott tart a hozzám hasonló gamer,hogy mivel szgépre/konzolra is jelennek meg különálló darabok (értsd: csak konzol/pc game) amikkel szeretek játszani ezért elférnek egymás mellett. Ha csak olyan játékok tetszenek amik az adott gépen vannak akkor meg a faszért kell ócsárolni a többi gépet gyenge indokokkal??? Nevetséges...No mind1 biztos jómóka itt leanyázni pisitkét mert wii-je van,mert 360-ja vagy ps3-a van vagymert éppen pont pc-je van.
360 vs Ps3...Csak a sárdobálás megy mindkét fél fujjol egymásra. Én nagyon vártam a ps3at sosem voltam 360 sem xbox párti. Azonban amit a sony eddig felmutatott az a baxottmagas áron kívül szinte semmivel sem több mint a 360.
Próbálgattam mintkét konzolt,néztem rajtuk ugyanazokat a játékokat,olvastam neten egy rakás tesztet,összehasonlítást és az eddigi mindkét konzolra megjelenő cuccok alapján a két gép közötti eltérés minimális..Számomra mármár nevetséges. Az egyik nagyoldalon a nagy boncolgatásban képekkel nagyon odafigyelve lehet kiszúrni különbségeket EDDIG 70%-ban a 360 javára (de mint mondtam nevetséges kiskülönbségek)...Számtalan oldalon boncolgatták már továbbá hogy tény a sony sokkal izmosabb gép,a processzora über...De a kis gebasz az hogy a videókari része viszont gyengébb a 360-nál és ebből adódnak az apró szemmel alig észrevehető különbségek...És valjuk be ezért duplaannyit fizetni,és azt kiordibálni hogy a kocka egy fos,a sony a király egy csöppet gyerekes. Perpillanat a sony még nem mutatott fel SEMMIT ami miatt duplaannyit érne a gépük.Mondjuk kiváncsian várom a késöbbi fejleményeket de ha ez így folytatódik és nem mutat a sony vmi sokkal komolyabbat elöbb utóbb bukdácsolás lesz belőle...És most lehet hüppögni sonyfanoknak meg elküldeni engem a picsbe tessék rákeresni a neten "360 vs ps3" igen sok tesztoldalas találat lesz. Azért fizessek duplaannyit hogy ugyan azt kapjam mint amit 360on???Mert jelenleg semmi mást nem kap az ember,késöbb majd kiderül mi lesz...de nem sok reményt fűzök az egészhez,és akkor nállam is szépen fél év múlva ha nincs nagy változás a ps2 és a pc mellé biza a kocka fog bekerülni..