• NEXUS6
    "a !vásárlók többsége!, nem rólad beszéltem.. nem voltam egyértelmű vagy direkt olvasod másképp?"
    Tévedés van a logikádban, a vásárlóknak nem többsége, hanem mindegyike azért veszi az adott terméket, mert szerinte az jó, az a jobb mint a másik az adott árszinten, az felel meg az igényeinek. Ha nem azt veszi az elég gáz. A PS3 vagy a Wii vásárlók más-más indokokból vesznek más gépet. Statisztikailag persze összehasonlítható az albán traktorgyártás, a magyarországi Ferrari eladásokkal -ezek csak pédák, nehogy véletlenül valaki is valamelyik konzolra értse.

De ha már így nézzük, akkor a vásárlók jelentős többsége meg igenis valamilyen Sony PS terméket vásáról, és ha összeadod a PS2 és a PS3 eladásokat az elég rémisztő szinten magasabb, bármely más konzol eladásnál. Ami miatt nem úgy tűnik, hogy a rémhíreknek megfelelően az emberek csalódtak volna a márkában. Az átlagember úgy kimaradt eddig ebből a nextgen háborúból, hogy ihaj!!!;) Pl most kérdezgetik a kollégák, hogy most hallottak, hogy van ez a PS3 meg az új iksz, ezek akkor kompatibilisek egymással? Meg a barátnőm belép az ajtón, meglátja az új szerzeményem: hát akkor ez az új X-box? Nem édes, ez a PS3! LOL
    Aztán persze lehet nyafogni, de hát a PS2 nem új generációs, miért kéne ebbbe a brancsba belevenni? Én meg visszakérdezek: miért a Wii talán új generációs? (ez nem fikázás!)
    (DVD meghajtó, mint fő háttértároló, no wincsi, 64 + 24 MB RAM, NTSC/PAL felbontás, 4 generációval korábbi grafikai megjelenítés, G4-en és nem G5-ön alapuló PPC CPU!!! - PPC750 vs. PPC970)
    Ettől függetlenül a Wii egy modern, jó kis konzol, de akkkor sem új generációs szintű!

"Az 1-2 millió meg tényleg kevés, mert ha a teljesítmény számítana, akkor a ps3 fogyna minden közül a legjobban, hisz az a legerősebb konzol ezt eddig sem vitattam. De ez nagyon nem így van."
    Persze az 1-2 milkó az télleg kevés, de nem a Wii 6-7 vagy az X360 9-10 milliójához képest, hanem ahhoz képest hogy hány milliót adtak el egy évben a PS2-ből, ha kiszámolod átlagban messze több mint 10 millió jön ki, ráadásul ugye nem is egyenletes az eloszlás!!!

Szal az a vásárló, aki majd sikerre viszi valamelyiket a nextgen masinák közül, még csak 1-2 éve vett PS2-öt, vagy éppen az idén, és egyelőre marhára leszarja azt amin mi itt egymás agyára megyünk.