• NEXUS6
    Jó, értem én!
    Természetesen azért mert a PS2 sikeres és láthatólag szeretik az emberek, még nem kell, hogy a PS3-at is szeressék, illetve elhiggyenek mindent, amit a Sony hírdet vele kapcsolatban.

Csak nem értem a savazást, százzal gázzal sír az emberek az emberek 1 része, hogy így a Sony meg úgy a Sony!
    És kik sírnak:
    1.Olyan emberkék, akiknek jelenleg nincs és nem is tervezik ps3 megvásárlását!!!
    Miközben a PS3 tulajok köszönik szépen jól elvannak, és általában megvannak elégedve a géppel, nem tervezik hogy kukába dobják.
    2. Olyan fejlesztők akik vagy nem fejlesztenek PS3-ra, vagy ha valamit is csinálnak az nem összehasonlítható minőségű a csúcs PS3 címekkel.
    Miközben a csúcs szintű gámák fejlesztői meg dícsérik a gépet.
    3. Szokásos média gecik, "szakírók/elemzők" akik átveszik az előző két fikatábor illetve egymás hülyeségeit, miközben megkérdőjeleznek mindent amit a Sony, vagy az ellentétes véleményen levő hozzáértő fejlesztő/szakember vagy tulajdonosi tábor mond.

Nézük a számokat és a statisztikát: nem egészen fél év alatt 3 millió eladott gép az minden csak nem rossz. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag kihagyták a karácsonyi időszakot, mert nem volt elég gép, és az év eleji piaci pangás közepette EU-ban bevezetett PS3-ból kb 1 hónap alatt majdnem 1 milliót eladtak!!!
    Persze ezek a számok nem olyan látványosak mint pl a Wii-é.

"Mert akik konzolt vesznek azok játszani akarnak, és nagy részük olyan magasról sz*rik a processzorok számára, meg a gpu órajelére, hogy fel se látok olyan magasra. A vásárlók többsége megveszi azt a konzolt amivel kellemesen el lehet szórakozni."
    Őööö...
    Most azt akarod megmondani, hogy én miért vettem konzolt????
    Elárulom olyan indokok miatt, amit sajna sem a Wii sem az X360 nem tud kielégíteni, és ezzel vagyunk még így 1-2 millióan.
    ;)))