• Gerygrey
    Van valami ebben a Web2 dologban, de néha egyesek hajlamosak minden szart webkettesnek titulálni csak mer' olyan trendi színátmenetes dizánya és/vagy olyan visszatükröződős logója van. Például a Twitterre meg egyéb haszontalan szemétre gondolok. Szerintem nagy előrelépés a Youtube és a Wikipedia, meg a többi, valóban "web2-es", újszerű technológiákat felvonultató lap, de tény hogy sok olyan is van, aki meg akarja lovagolni ezt az új hullámot, és valami halálegyszerű szolgáltatást nyújt web2-es köntösben - gondolom ebből kiindulva meg kialakult az a tábor aki pedig élből elutasítja a Web2-t, mint gyüjtőnevet, mondván régóta van már minden ami ezeken az oldalakon. Pedig szerintem igenis elindult egy folyamat a neten, ami jó dolog, most ezt lehet Web2-nek vagy negyedik dimenziónak (sic) vagy akárminek hívni, és lehet elutasítani, attól még van.

Én mondjuk azok közé tartozom akik az önkifejezés egyik új eszközének tartják az ilyen oldalakat, nem csak passzív nézelődő vagyok. Konkrétan iszonyatosan sokat köszönhetek annak hogy van netes videomegosztás, korábban nem lett volna lehetőségem elérni azt, amit most igen, úgyhogy web2 rullz :)