Comodo Antivirus
  • trabilaci
    #541
    Tegnap éjjel utánanéztem a 64 bites hiba dolognak a Comodo forumán és valoban voltak hibák ..de mint írták ezt a legutolsó CIS 3.12.111745.560-as verzével orvosolták...
    Igaz hivatalosan még nincs meg a WIN7 támogatás de ez már gond nélkül müködik ..Legalább is a forumon ezt irták..Most reggel csipás szemmel WIN7 64 bit hungary-n irom ezeket a sorokat és amit leírtál nem tapasztaltam eddig..

    Azt hogy a "szemellenzösöket" megvédjem vagy probáljam megvédeni köztük Magamat is...Attol még hogy 30 éve a számtechben vagy és úgy gondolod hogy szjuper user vagy mindent tudsz és értesz MÉg ez nem biztos , hogy igaz..
    egyszerü példa..Elöre bocsájtom nem tudom a foglalkozásodat mivel foglalkozol, és nem megbántani akarlak...Szóval példa
    Oprendszerek ..Gondolom megegyezhetünk abban hogy azért nem rigófütty üsszekalapálni egy oprendszert tök mindegy Linux, Mac OS , Windows DE VANNAK bennük hibák, és lesznek is...DE olyan hibák amik az egyik usernél elöjönnek a másiknál nem ..

    Mivel " ugy mondom hogy valoszinuleg ezerszer hozzaertobb lehetek nalad, a magam kozel 30 ev szakmaban eltoltott evevel a hatam mogott." Idézet TÖLED
    Tehát ennek ellenére biztos vagyok benne , hogy nem lehetsz Tévedhetetlen és bizony bizony elképzekhetö az is hogy pl nem néztél kellöen utána a dolognak ?? teszem azt felidegesítetetd magad és már nem volt kedved mondjuk a Comodo fórumon utánanézni a hibának ????

    megesik ez a legjobb szakemberekkel is nem kell szégyekezni emiatt..Ettöl még az ember respektje megmarad....Mégeygszer leírom, hogy ne a személyed elleni sértö szándékú megnyilvánulásnak vedd ezt DE TE sem lehetsz tévedhettelen még ekkorra évekkre visszamenö rutinnal sem...


    Én mint egy mezei USER szemellenzös például ha gondom van mondjuk a CIS-sel akkor elmegyek a Comodo magyar forumára és körülnézek..Ott általában ARKI vagy blattida akik ténylegesen a Comodo magyarosításával foglalkoztak, és elég jól ismerik a progit atol Z-ig tudnak segíteni ha nem akkor ÖK megkérdezik, a Comodo-s srácokat és azok MINDIG válaszoltak ...DE ha nem jön megfelelö válasz akkor

    PROHARDVER Comodo Internet Security

    itt hamarabb választ kapok a kérdésemre....Hidd el Én mint mezei user azt már megtanultam, hogy egy kérdéssel sokkal többre megyek mint fikázással, egy azzal hogy fitogtatom, hogy mennyirre vagyok okos..ugyanis azt vettem észre, hogy a számítástechnikában szép lehetsz de sajnos okos nagyon Ritkán..

    Remélem ennek ellenére nem lesz harag köztünk és a sok "szemellenzös" nevében is elnézést kérek ha esetleg úgy érzed megsértettelek..