Comodo Antivirus
  • trabilaci
    #534
    WIN 7 32 bit alatt tökéletesen müködik a C.I.S. ..Én legalább is a 2010 márciusig müködö WIN7 32 bites verziót használom az egyik gépemen és arra felraktam a C.I.S legujabb CIS 3.12.111745.560 - as változatát..

    Arra hogy a vírusadatbázis 30% nál letáboroz és nem akar menni egy másik fórumbol vettem át a magyarázatot tehát

    " az adatbázis, majd' 6000000 szignatúra. A telepítöben egy régebbi adatbázis van és a frissítés majd 100 MByte Ezután
    A félóránkénti frissítések alkalmával úgy 20-50KB-os csomagokat húz le.

    Jelenleg a familiáris adatbázis formátumra állnak át, ezért a szignatúrák száma folyamatosan csökken, mert állításuk szerint egy szignatúra alapján nagyjából 20000 kártevő módosulatot ismernek majd fel, és az adatbázis mérete kábé 25MB lesz.
    Plusz hamarosan munkába áll Daisy, a mesterséges intelligencián alapuló viselkedés- és kódelemzőjük, mely a belső tesztek szerint drasztikusan csökkenteni fogja a fals riasztások számát is. "

    Kb ennyi a válasz amit találtam..annyit még hozzáfüznék a frissítéshez, hogy nálam frissiül rendesen mindig naprakést a frissítés. Jelenleg 2009 oöktober 20 19:50 az adatbázis...

    A DEFENSE + dologhoz talán annyit tudok mondani, hogy a tiedhez hasonló hiba Nálam akkor jött elö amikor kiváncsiságból kikpacsoltam a WIN 7 UAC-jét...De ez nem a CIS hibája azt hiszem...Egyébiránt meg ha telepíteni akartam egy progit akkor a DEFENSE + feldobott egy ablakot és a megfelelö pont kiválasztása után telepíthettem is a programot....Plusz a Defense + nak van egy telepítö modja is akkor meg nem is kérdez semmit telepítés alatt ..telepítés vége után pedig kilépek a telepítö módból és minden megy ujbol a maga utján....

    Az igaz hogy a C.I.S. közel sem tökéletes program vannak még hibái, de ÉN azt vettem észre , hogy azért az userek is néha hibásak, mert / tisztelet a kivételnek / az userek hajlamosak arra hogy nem figyelnek oda telepítéskor csak nyomgatják a next-et meg ha feljön pl a DEFENSE+ ablaka nem olvassák el mit is ir hanem reflexböl nyomogatnak és ha az elején letiltanak valamit akkor egyböl a progi a hibás szarul müködik..Holott egy kis odafigyeléssel sok program rendellenes müködését el lehet kerülni..És itt nem csak a CIS -röl beszélek...:-)))