• lazsi
    Szerintem meg el kéne felejteni ezt az integrálós baromságot mert nem működik. Már évtizedek óta ezen szenvednek, hogy integrálják a romákat a társadalomba. 1részüket sikerült, de egy jó nagy részüket sohasem fogják integrálni ugyanis, a romák oldaláról nincs meg az igény a beilleszkedésre, sőt némelyikben még ellenállás is van ezzel szemben. Félreértés ne essék ugyanúgy akarnak élni mint a magyarok, autó, ház, nyaraló stb... csak ezért nem hajlandóak se tanulni se dolgozni. Ilyen mentalitással pedíg szerintem az ilyen romák feleslegesek és károsak a magyar társadalom számára, gyakorlatilag a vérünket szívják, élősködnek rajtunk. És ne jöjjetek nekem a hátrányos helyzetben vannak című histőriával mert a tanulás ott van nekik mint lehetőség, de nem élnek vele, még a 8sztályt se végzik el, magyarán primitívek. A megoldás, az hogy amelyik nem akar tenni azért hogy a nyomorból kiemelkedjen azt ki kell valahova telepíteni vagy létre kell hozni számukra egy rezervátumot.
    Természetesen a tanult és dolgozó cigányokkal nincs semmi bajom hiszen nem vagyok rasszista.