Élményeid a metron, suliban, utcán, buszon, vonaton, otthon, éteremben stb... Meséld el őket
  • Zizou5
    nekem is volt hasonlo a haverommal, megyunk focizni, magyaráz mint az állat, néz rám oldalra, közbe törli a szemüvegét, és megy megy és lefejeli az oszlopot, felkiált: mi a fasz ez ?! odanéz 1 oszlop :D:D akkorát szakadtunk :D

másik. ülök buszon, épp indulni akar végállomásrol, fut 1 nagy darab állat, fut fut, mikor fellép a lépcsőre, elesik és lefejeli a földet, akkorát nevettem :D:D:D:D:D: de aztán mivel csak én voltam a buszon felsegitettem és adtam neki zsepit mert vérzett az egész pofája :D

aztááán, még van 1 ellenőrös story: ülök a buszon haverom és én, feljön vagy 6 ellenőr, mind ilyen idősebb néni, 1-2 30éves nő volt köztük. jönnek hátrafele, közbe elöttünk ült 2 roma fiatalember, megkérdeztem hogy ök mit fognak csinálni. hát ők elküldték őket a picsába, aztán mi hozzánk nem is akartak odajönni, de az a 2 paraszt, szolt nekik hogy azért nézze már meg a 2 fiatalembernek a jegyét, odajöttek hozzánk. én elkeztem arabul beszélni. :D haverom leugrott majd felszált elöl 1 kis telefonos cselle mintha telefonálna. elkeztem mindenféléről dumálni arabul, majd elkeztek velem kb anyázni magyarul :D leszáltam mert leráncigáltak, és mikor szállok le megszolal az egyik nagymama, hogy "nézdmá' milyen hipp-hopp stááájl a gyerek" [közbe deszkás na mind1] visszaszolok magyarol: na mivan mama teccik a seggem? gyere fogd meg gyere odatoltam neki felhuztam a polomat. majd elkeztek velem kötekedni hogy milyen fasz gyerek vagyok, meg elkeztek minősíteni hogy milyen szarul adom elő magam. mondom "igen? elnézést mi is a munkájuk?!" nagy kuss, ja mondom oké :D haverom ezen meg végig 30 percig szakadt :D

[sry hogy hosszu lett :D]