The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
  • liszi702
    #537
    Senkit nem akarok bántani, de én nem tudom megérteni, hogy lehet kitűnő filmeket, nagyszerű színészi alakításokat, vagy akár fércműveket, gagyi akciókat, Harry Pottert, Forma 1-et vagy hírműsorokat is lapítva, vagy széthúzva nézni. Olyan fokú ízlésrombolás, amit nem szabad megtenni önmagunk ellen, ha egy kicsit is igényesek vagyunk. De én senkit nem akarok megváltani, mindenki úgy b..sza el a maradék ízlését, ahogy akarja.

    Egyébként a legújabb KMPlayer nekem sokszor lefagy, ezt a régebbi változatnál nem tapasztaltam. Mitől lehet vajon? Gondolkoztam, hogy visszateszem a régit, de inkább PotPlayer-re álltam át, nem mindent játszik, de a legtöbbet az általam kipróbált playerek között! Tetszik! Az alsó kezelőfelülete nem szép, de rendkívül tartalmas és jól kezelhető, praktikus. Ha még azt is megcsinálná, amit a Splash, hogy bárhova az idővonalra állva a kurzorral megmutat egy adott pillanatképet a videóból, azt mondanám ripityom!

    Valaki nem tud egy olyan lejátszót, vagy megoldást arra, hogy HTPC használata esetén mi kell ahhoz, hogy a különböző frekvenciákon lévő filmekre (60-50-24HZ) automatikusan álljon rá a tv? Így mindig manuálisan kell filmenként beállítani, hogy ne szaggasson be. Köszönöm!