Pálesz főzési tippek, trükkök, tanácsok
  • pálinkaüst
    #249
    A tudáshiány megszüntetése érdekében állandóan web oldalunk (www.palinkaust.hu) bővítésén és új könyveken dolgozunk. Elkészítettük a több országban már évek óta nagy sikerű, szakmailag elismert könyvünk, "A tradicionális lepárlás művészete"-nek magyar nyelvű változatát, mely a részletes történelmi áttekintés és az egyes lepárló alaptípusok ismertetése mellett többek között a cefrézés lépéseivel, az otthoni pálinkafőzés részletes leírásával és egyéb alkoholfélék elkészítésével, valamint az illóolajok kinyerésével is foglalkozik.

    Jegyezze elő könyvünket minden kötelezettség nélkül már most!
    [URL=http://www.palinkaust.hu/hu/termek/tradicion%C3%A1lis-lep%C3%A1rl%C3%A1s-m%C5%B1v%C3%A9szete-p%C3%A1linkaf%C5%91z%C3%A9s-lep%C3%A1rl%C3%A1s-ill%C3%B3olajok-%C3%A9s-tov%C3%A1bbi-t%C3%A9m%C3%A1k]"A tradicionális lepárlás művészete" című könyv[/URL]