Pálesz főzési tippek, trükkök, tanácsok
  • cr3ativ3
    #10
    Hát, nem tudom :) Mondjuk még eléggé az erjedési stádiumban van,legalább is mi ugy csináltuk hogy többet raktunk el, de nem egy időben hanem 1-2 hetes fázisokba, de ezek külön-külön üvegekben vannak.

    Mivel ugye kísérletezünk vele, ezért eléggé gyér max 2-3 liternyi van belőle így, mivel egyzerű kis szekrénybe tároljuk. :)

    #7: Nem akarjuk szeszfőzdébe vinni, mert ezzel a kicsi mennyiséggel kiröhögnek :D
    Végülis teljesen magáncélra lesz, nem adunk el belőle. Meg a 2 litert sem fogja megaladni, mert ez még olyan első számű házi pálinka készítési kísérletként van jelen nálunk.
    Huh, látom nagyon sok pálesz lesz belőle, ha az egésznek a 10%-kból lesz valami :D Olyan toroköbléítőnek jó lesz. Meg főleg, ha Backgamer tanácsára kiöntjük az első decit. Szerintem akkor csak metil alkohol miatt lenne érdekes. :P