Penn and Teller: Bullshit!
-
_Vegeta_ #1 a junkierol, winnie:
Nem totálisan pilot, de jelezték fentről, hogy el fogok kárhozni, ha nem említem meg legalább egyszer a sorozatot a blogon. Megemlítem és a pilotok között, hiszen minden egyes rész különálló egészet alkot, semmi összefüggés nincs az epizódok között - ráadásul nem is igazi sorozat, hanem a Showtime válasza a Mythbusters-re, még akkor is, ha most nem nézem meg, hogy melyik sorozat indult hamarabb. Mindegy. Attól még a Bullshit az utóbbi évek egyik legfontosabb és legszórakoztatóbb amerikai sorozata. Pedig én kevés sorozatra mondom, hogy fontos. (Bullshit!)
Tovabb itt->http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/29/pilot-mustra-penn-teller-bullshit-5x01/
Messzemenokig egyet tudok erteni winnie-vel ez a show valami fergeteges!
Most nezem elorol, de itt valoban daralas effekt lesz... Az elso resz rogton a mediumokrol szolt, aztan a masodik az alternativ gyogyitasrol.. az oreg beszel beszel hogy ha ezt a magnest az ember magarateszi attol majd megyogyul kozbe abszolut semmi hatasa nincs a magnesessegnek az emberre ugye. :D Nade a harmadik reszen behaltam. Az idegen emberrablasok volt a tema es kiderult hogy G. W. Bush elnok na meg az apja is hulloszeru idegenek.. ez kéééész nagyonnagyon kész. :D
Akit nemerdekel nemtudja mit hagy ki, de az angol tudas sajnos alapkovetelmeny enis tobbszor visszatekertem, megallitottam hogy megertsem. :)