• lee86
    #73
    jesszusom mekkora rögbinap volt ez!
    először az angolok totál meglepetés jelleggel egész végig fölényben játszottak az ausztrálok ellen, áááá,... nem térek magamhoz, Wilkinson mekkorát alakított (a meccsen egyébként megdöntötte a pontrekordot, legendává lett). a wallabie-k iszonyat pontatlanul játszottak, folyamatosan adták el a labdát, ugyhogy megérdemelten estek ki, és épp ugyanilyen megérdemelten jutott tovább az angol csapat.
    míg most. basszus még mindig a hatása alatt vagyok. a meccs elején, Betsen KO-ja után, nomeg látva a 13-0-ás állást elkönyveltem magamban, hogy oké, maradunk a jó szokásoknál, és az All Blacks sorozatban nyolcadszor veri meg a franciákat. de amit ezek a kékek a második félidőben bemutattak az valami felülmúlhatatlan! Michalak mit művelt rögtön beállása után. mekkora védekezés volt az utolsó negyedórában, ilyet még nem láttam! áilyen nincs! le a kalappal a franciák előtt, egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy nekik kéne nyerniük.
    hehh, nincs Ausztrália, nincs Új-Zéland. egy percig se gondoltam volna, hogy ma épp két déli féltekés csapat fog kiesni.
    ezkéész, éljen a rögbi! :)