• Penge4
    "Huhh, minek ennyi? (Szerintem te raksz fel mindent ész nélkül)"

Pedig nem jellemző. Kifejezetten utálom, ha valamire külön progi kell, szeretem a minden egyben dolgokat.
    Megnéztem a tesztet, de nem igazán született normális eredmény. Prociban a VLC, ramban a parancssoros MPlayer vezet, de sok volt, amit előbbi nem is tudott lejátszani. A Media Player Classic azért nem végzett olyan rossz helyen és ha belegondolok, filmnézés közben nem igazán csinálok mást, úgyhogy nem zavar, hogy mennyi erőforrást eszik, csak annyit ne, hogy akadozzon. Amúgy meg szerintem annak is megvan a maga előnye, hogy nincs telepítve 10 féle lejátszó, csak egy és a hozzá tartoó Codecs Pack

"Akkor sok milliárdból mé nem megy???"

Te olvasod is a hozzászólásokat? Már leírtam. Profitorientált cég a Microsoft, nekik az az is érdekük, hogy minél komolyabb hardvereket vegyenek a userek, mert a gyártókkal és jóban vannak.

"A mikrohullámú sütő, a hűtőszekrény és a turmixgép is összehasonlítható ilyen alapon, mert mindegyikük konyhai gép, hiába hogy teljesen más a funkciójuk."

Örülök, hogy ezt nem nekem kellett leírnom már megint).

"Alap hogy a quictime egy szar, tehát kerülni kell."

Van egy olyan érzésem, hogy OSX alatt sokkal gyorsabb és kevesebb ramot eszik. Csak azér jegyeztem meg, mert a Real Player is Linuxon és Winfoson ég és föld.

"Ezért is hőbörgök, hogy meg kell vennem a home premiumot ami tele ilyen használhatatlan kacatokkal"

Az élet igazságtalan. Ha nem szereted a mazsolát, akkor is meg kell venned a műzlivel és a túróstáskával együtt azt is.
    Ebben az egészben az tetszik, hogy Linux alatt bezzeg nem sír senki, hogy egy DVD a telepítő (1-2 kivétel van) és felmegy minden (GIMP, Open Office...stb) Ott se lehet kiválasztani (ahogy anno 9x/ME idejében lehetett), telepítésnél, hogy mi települjön.
    Igen, tudom, Linuxon minden ingyen van, itt meg "megfizeted", de leginkább azok hőbörögnek, akik warezolják a Wint.

ps: A cikk is leírja, hogy teljes értékű lesz a Warez Vista, az M-t úgyis mindenki utálja, meg van nekik elég pénzük, miért nem warezoltok, ahelyett, hogy ezt "bűnnek" rónátok fel.
    Amúgy nem olyan szemetek, mert az Office-t nem integrálták. De ha van egy oprendszer, amit csinálok, akkor eleve a saját cuccaimat (WMP, IE, Microfos kereső...stb) teszem alapértelmezetté. Aki meg nem akarja, az feltesz egy MPC-t, VLC-t, MPlayert, feltesz egy FF-ot vagy Operát és berakja defaultnak a Google-t.