• Epikurosz
    #182
    A kommunizmust/szocializmust nekem ne dícsérje senki! Nyolc osztályt sem végzett emberek dirigáltak, mert ők a munkásosztály. Nyelveket nem tudó, semmihez sem értő analfabéták, ill. ezek huncutabbja vezette az országot 50 évig. Fekete Jancsi? A jó qrv anyukáját neki! Ő teremtett jólétet? Külföldi kölcsönből? Eladta a jövőt.

    Az a baj, hogy belőlünk magyarokból kiveszett, kiölték (!) az alkalmazkodóképességet, a vállalkozószellemet. Azokkal az emberekkel, akik most Magyarországot lakják tutira nem tudnál lezavarni egy honfoglalást. Ekhós szekerekre ülni, máról holnapra váltani munkahelyet, szakmányt, környezetet, közben gondoskodni porontyokról, öregekről (leszámítva ugye Álmos kinyiffantását vagy a beséknek hátrhagyott csajokat), hát ez ma nem menne.
    Mondok egy példát: ott van a libatenyésztők esete. Felvásárlók átvették a libamájat, majd elfelejtettek fizetni. A arasztjaink meg sírtak, ríttak, egyesek tán még öngyilkosok is lettek. Ez már nem megy, gyerekek. Az, hogy gubbasztok az ól mellett, és csak etetem a libákat, az nem müxik. Nyelveket kell tnaulni, netezni, kimozdulni, érdekszövetségeket létrehozni, tanulni estébé. és ugye munkaerőt nem pazarolni, hanem kihasználni. Amúgy a seregben alaptrövény: a bakának mindig kell adni valamilyen elfoglaltságot, akár kétszer is fel kel sikáltatni vele a padlót egy óra alatt, mert különben unja magát, rosszalkodik a jó dolgában. Szóval ilyen alapvető dolgok. Elit? Nincs ilyen ma Magyarországon, egy nagy kupac akarnok van ott fent.